Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 942 kJ / 1 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,21 g |
| Tuky | 18,18 g |
| Vláknina | 9,21 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 228 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 381,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryžu zalejeme 1 l vodou, pridáme štipku soli a zakrytú pomaly varíme, kým sa nevstrebe všetka voda. Potom necháme chladnúť, kým ryža nie je len vlažná.
Krok 2: Pridáme teplú vodu, droždie, cukor, premiešame a necháme 30 minút kysnúť.
Krok 3: Potom pridáme múku a vajcia, premiešame a opäť necháme 30 minút na teple.
Krok 4: Dvoma lyžicami tvoríme do horúceho oleja na panvici pampúšiky a smažíme ich z oboch strán.
Krok 5: Ešte horúce obalíme v práškovom cukre a podávame.
Zveřejněno 10. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžové pampúšiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prWQ
Moje poznámka
Rýžové pampúšiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prWQ
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 9 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 9 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 10 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená kačena
Kajkajak před 3 hodinami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 6 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 6 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 7 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 7 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 8 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 8 hodinami
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 9 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Petronil78 před 9 hodinami
Karlovarský knedlík
brozak.cd před 9 hodinami
Suroviny:
rýže,
voda,
sůl,
voda,
droždí sušené,
cukr,
mouka polohrubá,
vejce
Komentáře (2)