Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 942 kJ / 1 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,21 g |
Tuky | 18,18 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 381,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryžu zalejeme 1 l vodou, pridáme štipku soli a zakrytú pomaly varíme, kým sa nevstrebe všetka voda. Potom necháme chladnúť, kým ryža nie je len vlažná.
Krok 2: Pridáme teplú vodu, droždie, cukor, premiešame a necháme 30 minút kysnúť.
Krok 3: Potom pridáme múku a vajcia, premiešame a opäť necháme 30 minút na teple.
Krok 4: Dvoma lyžicami tvoríme do horúceho oleja na panvici pampúšiky a smažíme ich z oboch strán.
Krok 5: Ešte horúce obalíme v práškovom cukre a podávame.
Zveřejněno 10. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžové pampúšiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prWQ
Moje poznámka
Rýžové pampúšiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prWQ
Nejnovější recepty
Kynuté meruňkové knedlíky
Přidáno před 55 minutami
Cuketové hranolky
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lučinová pomazánka s vajíčky a okurkou
Atram55 před 22 minutami
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 1 hodinou
Koprová omáčka
Helenka1993 před 1 hodinou
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 4 hodinami
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 4 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 5 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 5 hodinami
Nejlepší bublanina
mjanickam před 10 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 18 hodinami
Suroviny:
rýže,
voda,
sůl,
voda,
droždí sušené,
cukr,
mouka polohrubá,
vejce
Komentáře (2)