Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,04 g |
Tuky | 40,14 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 633 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 48,61 g |
Postup přípravy
Marinádou potřeme žebra. Misku se žebry přikryjeme fólií, aby neosychala a necháme nejméně přes noc v chladu marinovat. Krok 2: Žebra i s marinádou přemístíme do pekáčku. Podlijeme trochou vody, zakryjeme poklicí a pečeme v troubě zhruba na 200 stupňů. Během pečení žebra několikrát poléváme marinádou. Krok 3: Servírujeme s chlebem a salátem. Hodí se např. salát s velkým podílem polníčku, mangoldu nebo rukoly.
Zveřejněno 16. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená žebra s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5JoY
Moje poznámka
Pečená žebra s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5JoY
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrová omáčka
Antonausprag před 4 minutami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 1 hodinou
Segedínský guláš
Bomber před 2 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 2 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 3 hodinami
Anglické palačinky
Witoraz před 4 hodinami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 5 hodinami
Suroviny:
žebra vepřová,
med,
česnek,
zázvor čerstvý,
omáčka chilli sladká,
omáčka rybí,
omáčka sojová
Komentáře (1)