Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nákyp jako příloha nebo jako lehký moučník

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min + 1 hod chlazení těsta

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava, + 1 hod chlazení těsta)

29. 1. 2022 21:18

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 556 kJ / 2 045 kcal
Bílkoviny115,24 g
Tuky72,08 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,10 g
Sodík 958 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy229,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept som našla na internete na recepty.sk. Ihneď ma to zaujalo a vyskúšala som. Vynikajúce v oboch variantoch. Rodina pochválila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

13. 8. 2022 10:18

Veronika.Hrozna: Dakujem za vyskusanie a poznamky k receptu. Diky za tipy.:-*

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

12. 8. 2022 21:07

<3Dneska jsem odzkoušela ! Dělala jsem roštěnou po Srbsku a moc jsme si pochutnali.:-K Příště nechám péct o dvě minutky dýl, ale to se vychytá, pekla jsem poprvé. Zkusím i k jiným masíčkům, třeba k srnčímu. A dám taky trošku zelených bylinek, třeba libeček spolu s pepřem do těsta. Se to ovoní.

tejaja tejaja

31. 1. 2022 20:23

Veronika.Hrozna: :-D:-D:-D Tak pôjdeš do Kauflandu. :-D Ale to poznám aj ja, manžel zjedol všetko bez reptania, ale nad zemiaky nebolo. :-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 1. 2022 14:01

tejaja: Nápaditých a dobrých příloh není nikdy dost ! Asi za měsíc, mi dojdou moje perfektní brambory, které kupuji od jednoho pána a včera jsem právě říkala, když dojdou, budeme jíst knedlíky, rýži, těstoviny ..... ten pohled - takový dlouhý a uvážlivý, mého drahého chotě.........:-D:-D:-D A poznámka, no snad to tak zlé nebude, když koupíme v Kauflandu......já to sním, a ty si dáš chleba.... :-D:-D:-D:-((

tejaja tejaja

31. 1. 2022 09:16

Veronika.Hrozna: Veronika, cesto nalej len do polovice formičiek, ono to aj tak nafúkne nad ne. Pozri na fotke. Keď to množstvo cesta dáš do 12 formičiek, tak to akurát vyjde do polovice každej. Len netreba otvárať pri pečení rúru. A stačí vymiešať metličkou, netreba šľahať. Len kým sa suroviny nespoja do hladkého cesta. ;-):-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 1. 2022 07:05

tejaja: Kolik toho naliit, do pulky formicky? Nebo vic, aby to zustalo v plechu? :-K Vyslehat, nebo jen rucne metlou?

bofinka

30. 1. 2022 14:36

magdalenka: Nejsi v tom sama, o zubu casu mi ani nemluv . . .
Jj., "cecky" jsou urcite :yes:

magdalenka magdalenka

30. 1. 2022 14:00

bofinka: niečo podobné tu má Cat - www.toprecepty.cz/recept/45444-kozi-cecky/
a to pečenie s rozpáleným plechom som už niekde videla, nejaký rec. (niečo ako palacinkové cesto, ale už si nevybavím viac, zub času sa na mne podpisuje...:-D.)

tejaja tejaja

30. 1. 2022 13:59

bofinka: Ďakujem za tip na ten škoricový cukor. ;-) Vyskúšam, určite mi bude chutiť. ;-)

bofinka

30. 1. 2022 13:46

Znam toto jako "Svitek vybehlik", zakladni suroviny jsou prakticky stejne.
Rozdil je ve zpusobu peceni.
Do trouby se da rozpalit pekacek, pak se vynda a vlozi se do nej hezky kousek masla a po jeho rychlem rozpusteni se vlije vsechno testo. Vse okamzite zpet do trouby, kde se hmota zacne ruzne nafukovat, rust a tvarovat.
My jsme po upeceni sypali skoricovym cukrem a jedli jeste horke, velka dobrota a hlavne rychlovka. Doporucuji maslem nesetrit ;-)

tejaja tejaja

30. 1. 2022 13:27

Dajda: :-D;-)

Dajda Dajda

30. 1. 2022 11:03

tejaja: To se liší recepty na všechna jídla včetně těch tradičních! :-D Podle mého názoru žádný "pravý" recept, který se na těchto stránkách tak často zdůrazňuje, většinou neexistuje. Výjimkou je snad jen Sachertorte, na jehož přípravu je ten "pravý" původní recept zavřený někde v trezoru. :-D Yorkshirský pudink určitě dělají v každé anglické domácnosti po svém, jako se u nás dělá vepřo - knedlo atd. Fakt ale je, že u nás název tohoto jídla většině lidí nic neřekne, ale zas by ses zasloužila o osvětu! ;-)

tejaja tejaja

30. 1. 2022 10:41

Marie Svarcova: Ďakujem Maruška. :-K;-)

Marie Svarcova

30. 1. 2022 10:39

:-)<3<3 pěkný recept i foto :-K

tejaja tejaja

30. 1. 2022 10:32

Dajda: To máš pravdu, ale prišlo mi to v našich končinách nič nehovoriace. A robí sa presne tak? Lebo ja ani netuším. Keď som to hľadala na nete, tak sa recepty líšili. :-):-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, vejce, mléko, pepř, sůl, olej, mouka hladká, vejce, mléko, sůl, olej, pudink, ovoce

TopRecepty.cz

Nákyp jako příloha nebo jako lehký moučník

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wMz8