Vepřové srdce v jemné omáčce
Vepřové srdce nemusí být opomíjenou surovinou - pokud ho umíme chutně připravit. Základem je pečlivé očištění masa, trpělivé povaření a skvěle vychucená omáčka. Přesně taková, jaká na vás čeká na konci tohoto receptu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 821 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
Tuky | 120,14 g |
Vláknina | 24,41 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 51,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce v jemné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMOr
Moje poznámka
Vepřové srdce v jemné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMOr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 18 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 19 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 20 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 21 minutami
Zapečený chřest
Leren před 22 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 41 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 45 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 45 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 46 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 47 minutami
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
bobkový list,
cibule,
sůl,
cibule,
špek,
máslo,
cukr hnědý,
hořčice,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná
Komentáře (8)