Hovězí plátky na cibuli a pórku
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 330 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,42 g |
Tuky | 31,42 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2022 20:02
14. 2. 2022 20:00
14. 2. 2022 19:58
14. 2. 2022 19:49
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 9 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 12 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 13 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 43 minutami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 1 hodinou
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 4 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 5 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 6 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 6 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Suroviny: svíčková hovězí, sádlo, cibule, pórek, vývar hovězí, koření steakové, koření, pepř, máslo
Hovězí plátky na cibuli a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k94N
4 názory