Závitky z pangase se šunkou a křenem

Eliza Kuchařka: Eliza

4 porce Ryby 7 názorů

Suroviny

4 filety pangasia
4 plátky šunky
4 lžíce krenexu
sůl
olej
hladká mouka
špejle s hrotem
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Porce ryby osolíme, poklademe šunkou, pomažeme krenexem a zavineme. Závitek v jedné čtvrtině propíchneme špejlí, v polovině rozřízneme a propíchneme i druhou část.
    Opečeme z obou stran na oleji, hotové vyjmeme a uchováme horké.

  2. Výpek zaprášíme lžící hladké mouky, prosmahneme, zalijeme malým množstvím studené vody a osolíme. Přeliv povaříme a můžeme dochutit lžičkou krenexu (nebo čerstvého křenu).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Závitky z pangase se šunkou a křenem

Tématické fráze: zavitky z pangase závitky z pangasia sunkovy zavitek s krenem zavitky z pangase závitek z pangase závitky rolka ze pstruha s provensalskou vůní šunkove zavitky se šlehačkou a křenem pangasius s křenem zavitky s pangasia závitek z pangase se žampiony závitky z křenem šunka s křenexem albert recepty-sunkove zavitky předkrmy z pangase předkrm závitek se šunkou a křenem recept na pangase recept na závitky s pangase závitky s pangase rybi recepty zavitky

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít