Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 384 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,33 g |
Tuky | 39,38 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 54,40 g |
Postup přípravy
Pridáme na polovice narezané šampiňóny a 5 minút restujeme. Krok 3: Vložíme na polovice nakrájaný ružičkový kel, osolíme, podlejeme niekoľkými lyžicami vody a 10 minút podusíme. Vodu vydusíme. Krok 4: Zmes nahrnieme na polovicu panvice a na druhú polovicu dáme tofu. Pražíme cca 5 minút, pričom tofu (ale aj zmes) prevraciame. Potom všetko premiešame. Krok 5: Ľanové semienka nasucho opražíme (pozor, vystreľujú) a na tanieri jedlo posypeme.
Zveřejněno 13. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Růžičková kapusta s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQgE
Moje poznámka
Růžičková kapusta s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQgE
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 22 minutami
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 30 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 34 minutami
Letní moučník
Marcela0123 před 1 hodinou
Jogurtový koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Ennia před 2 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
limosek před 2 hodinami
Ovocné řezy s pudinkem
Birdmann před 2 hodinami
Rýnská roštěná
evosheek před 2 hodinami
Boloňské špagety
Hahan před 3 hodinami
Suroviny:
tofu bazalkové,
kapusta růžičková,
žampióny,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
olej olivový,
med,
semínka lněná
Komentáře (3)