Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Růžičková kapusta se strouhankou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 6. 2010 19:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 113 kJ / 744 kcal
Bílkoviny0,70 g
Tuky82,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze samozřejmě použít i čerstvé kapustičky, ale šetřím čas, na mrazáku kapustičky vždy najdu a lehká a dietní večeře je na stole

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

4. 6. 2010 23:50

;-) tak to je už naštěstí minulost...

Drobek Drobek

4. 6. 2010 23:43

Isahu, jak si tu tak čtu, tak často vůbec nevím o čem je řeč. Za úspěšného sociálizmu to v krámě nebylo, no a teď zas nejsem já. Brokolice nebyla, chřest jsme znali jen z knížek a ryby jen německé filé za 16,00.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 6. 2010 23:20

:-p:yes:

isindy isindy

4. 6. 2010 22:05

Drobku, je tak výborná i brokolice ;-)...jsem ráda, že jsem mohla poradit, člověku "venku" občas domácí suroviny chybí...:-)

Drobek Drobek

4. 6. 2010 21:53

:-O Jéje, tak konečně vím co s kapustičkami. V americku o kapustu nezavadím, no a v téhle úpravě máme rádi květák i chřest. Zkoušel jsem místní kapustičky zadělávané, ale nějak to nebylo ono.:-(
Takže děkuju a bod je tam. velikej.:-8

Eliza Eliza

4. 6. 2010 21:20

Děkuji oběma..:-)

isindy isindy

4. 6. 2010 21:17

Eliza, spagetka - to je šťovík...prodává se v Tescu mezi ostatními bylinkami asi za 30kč/květináček :) je výborný, opravdu lehce kyselý a moc hezký ;-)

spagetka spagetka

4. 6. 2010 20:42

Eliz - fialová bazalka je teda hezká na pohled, upřímně - mám i balkonovou, citronovou, trpasličí... a víš co? Nejlepší je stejně ta normální bazalka, fakt....

Eliza Eliza

4. 6. 2010 20:40

Co to tam máš za krásné lístečky? Není to takováta fialová bazalka, nebo jak se to jmenuje? Nechci se blamovat, ale já o ní pouze slyšela...:-8 Jestli to je ona, jak se chuťově liší od obyčejné? To je dotazů, co...;-):-D?

Suvicka Suvicka

4. 6. 2010 19:47

Fotky jsou krasne, kapusticky mame radi, posilam bodik. :yes::-K

jajine jajine

4. 6. 2010 19:26

jednoduché a super:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: růžičková kapusta recepty zadělávaná růžičková kapusta zadělávané kapustičky ružičková kapusta na másle růžičková kapusta kapustičky se strouhankou růžičková kapusta recept vařená růžičková kapusta kapusta růžičková kapusta vařená úprava růžičkové kapusty zadělávané kapustičky recept recept růžičková kapusta ruzickova kapusta zadelavana recepty růžičková kapusta růžičková kapusta do mrazáku růžičková kapusta strohanka růžičkové kapustičky recept kapusta ružičkova růžičková kapusta top recepty

Suroviny: kapusta růžičková, máslo, česnek, sůl, strouhanka

TopRecepty.cz

Růžičková kapusta se strouhankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NY8D