Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kaštanové Krapfen

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 145 min Doba přípravy: 100 min Doba tepelné úpravy: 45 min

145 min (100 min příprava + 45 min tepelná úprava)

12. 10. 2022 15:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie31 083 kJ / 7 429 kcal
Bílkoviny186,54 g
Tuky168,17 g
Vláknina56,14 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 8,88 g
Sůl22,11 g
Sacharidy1 182,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedlé kaštany jsou známou pochoutkou. Obvykle se tepelně upravují krátkým opečením na horké plotně, nebo na speciální pánvi přímo nad ohněm. Mohou se však i rozemlít a pak vzniká mouka vhodná k přípravě pečených zákusků. V jižním Tyrolsku se z jedlých kaštanů s oblibou připravují kaštanové Krapfen.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: mouka pšeničná, kvasnice, sůl, cukr, máslo, žloutek, cukr vanilkový, citron, mléko, rum, kaštan jedlý, mléko, smetana, cukr, sůl, rum, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Kaštanové Krapfen

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EROVm