Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní kachní stehýnka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 220 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 200 min

220 min (20 min příprava + 200 min tepelná úprava)

16. 10. 2022 08:45

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie225 kJ / 54 kcal
Bílkoviny2,10 g
Tuky0,14 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Stehná môžeme použiť aj z celej upečenej kačice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: stehno kachní, dýně hokkaido, zelí čínské, česnek, kmín drcený, olej, sůl

TopRecepty.cz

Podzimní kachní stehýnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEp9O