Postup přípravy
Krok 1: Vepřové řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu dáme nakrájený olomoucký tvarůžek.
Krok 2: Řízek přeložíme, sklepneme okraje, obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji. Podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou. Dobrou chuť.
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Loštický plněný řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7L7j
Moje poznámka
Loštický plněný řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7L7j
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 7 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 12 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Nudličky vepřových jater v pikantní omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Miluska56 před 6 hodinami
Vepřové výpečky II
Nic_olS před 6 hodinami
Segedínský guláš
Nic_olS před 6 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Nic_olS před 6 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Nic_olS před 6 hodinami
Cuketový perník
Nic_olS před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 před 7 hodinami
Bábovka ze zbylých bílků
Mamaliska před 8 hodinami
Nekynuté šátečky
Janavrbicka před 9 hodinami
Tématické fráze:
losticky tvaruzek,
olomoucký řízek,
loštický tvarůžek 2018,
plněný řízek,
losticke rizky,
řízek z vepřového masa plněný,
loštický tvarůžek 2019,
loštický vepřový řízek,
řízek plněný tvarůžky,
lošticka kapsa,
plněné veprové rizky,
losticky kotlet,
řízek s tvarůžkem,
řízky plněné tvarůžky,
loštický tvarůžek 2014,
kotlety plněné tvarůžkami,
řizek s tvaružky,
řízek plněný tvarůžkem,
loštická plněná kapsa,
řízek plněný tvarůžkami
Suroviny:
řízek vepřový,
sýr tvarůžky kulaté,
sůl,
pepř,
mouka,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)