Suroviny pro 1 kus
Na jeden závin:
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 057 kJ / 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,76 g |
Tuky | 8,21 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 31,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový závin s ořechy a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736Rw
Moje poznámka
Hruškový závin s ořechy a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736Rw
Nejnovější recepty
Čočka beluga s kořenovou zeleninou a pošírovaným vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Linecké pro zamilované
Přidáno před 18 hodinami
Čočková polévka s bulgurem
Přidáno před 19 hodinami
Slaný koláč s hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Barevná srdíčka s perníkovou příchutí
Přidáno před 19 hodinami
Utopenci pro zamilované
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Správně připravená jíška polévku krásně zahustí. Důležitý je poměr tuku a mouky i doba smažení
Bavorské Apfelkücherl aneb Smažené jablečné kroužky: Masopustní specialita voní skořicí a hotová je raz dva
Adolf Hitler jedl maso jen výjimečně a údajně měl v plánu po vítězství ve válce proměnit Němce ve vegetariánský národ
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivý oukrop s olomóckým tvarglem a opečeným chlebem
Danulka52 před 18 minutami
Kokosový koláč s pudinkem a drobenkou
wimra před 33 minutami
Šunkofleky II
Jan Nemec před 47 minutami
Zapékané těstoviny s tuňákem
Kdyzjehlad před 3 hodinami
Zapékané brambory s tvarůžky a kuřecími játry
skopek před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
lunav1 před 3 hodinami
Dušená mrkev
lunav1 před 4 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
lunav1 před 4 hodinami
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
tara23 před 4 hodinami
Hrnečková buchta s ovocem
Theodora před 7 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
hruška,
strouhanka,
brusinky sušené,
rum,
ořechy vlašské,
skořice mletá,
cukr vanilkový,
vejce,
cukr moučkový
Komentáře (4)