Vepřová krkovička s paprikovou omáčkou
Šťavnaté plátky krkovičky jsou doměkka dušené v zeleninové omáčce, výrazně dochucené sladkou i uzenou paprikou. Sytý hlavní chod, který skvěle chutná nejlépe s knedlíkem, ale můžeme ho servírovat i s rýží nebo těstovinami.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,38 g |
Tuky | 63,21 g |
Vláknina | 8,68 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 16,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovička s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x8Ng
Moje poznámka
Vepřová krkovička s paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x8Ng
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
cibule,
zelenina kořenová,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
pasta papriková,
pasta rajčatová,
cukr,
bobkový list,
koření nové koření,
rozmarýn,
vývar masový,
jíška
Komentáře (6)