Celerová polévka s mrkví a paprikou
Vydatná polévka plná zeleniny, která s pečivem lehce nahradí oběd či večeři. Lahůdkové droždí se používá na zvýšení biologické hodnoty jídla. Přidá jídlům plnou a výraznou chuť. Je vynikajícím pomocníkem při vegetariánském vaření.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 145 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,03 g |
Tuky | 11,88 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 25,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Moje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej olivový,
celer,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
brambory,
pasta rajčatová,
sůl,
pepř mletý,
droždí lahůdkové,
cibulka,
libeček
Komentáře (4)