

Kapr na česneku a tymiánu
Suroviny 2-3 porce
- 1/2 kapra
- 5 stroužků česneku
- 4 lžíce olivového oleje
- 1 lžička sušeného tymiánu
- sůl
- pepř podle chuti
Postup přípravy receptu
Kapra naporcujeme.
V misce rozmícháme utřený česnek s olejem a tymiánem a potřeme marinádou porce kapra.
Vložíme do pekáčku a v předehřáté troubě pečeme 30 min na 180°C.
Poznámka od kuchařky
Zdroj-Pošli recept paní Lenka Neumanová
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kapr na česneku a tymiánu
-
Irule:Tak ať chutná
-
vypadá to moooc dobře a ryby miluju, takže ukládám a vyzkouším, děkuji moc
-
Anna Kocikova: No, já bych neprovokovala, ale Pavla mi donesla z práce-v hospůdce seženeš fakt všechno
, i med za dobré prachy!
-
Jana Remkova:Ty jsi hrozný provokatér
Já si také hejčkám v mrazáku kapříka na svátky
a Ty tady mrskneš takovou dobrotu
-
Díky všem!!
-
mňam, kapra už mám na Vánoce v mrazáku, myslím, že jsem měla koupit více
-
Krásný kapřík k sež...
-
-
Bibinka: Ty se máš!! Tohle byl můj poslední kousek kapříka, tak si určitě koupím na Vánoce..
Díky moc za hezké komentáře..
-
Jana Remkova: Jani, to je tak zvaný kapr pokaždé jinak a vždycky dobroučký. Mám v mrazáku čerstě chyceného kapra, ale šetřím ho na Vánoce, abych ho nemusela kupovat. Dávám ti 4.bod
-
Já tam sýr nevidím
, jen česnek. Kapřík byl jistě dobrý
-
Jana Remkova:Tak mu vynadej, že tam dává něco, co tam není
-
jednoduché a hezké, dobré, o tom žádná
-
rozmarynaH: Česnek si dá každý podle své chuti a podle porcí kapra, samozřejmě
.
1974andrea: ne, není, Andreo, to já tak zápasím pořád s foťákem..novým..blbým Samsungem -
Jani, to je ještě zapečený se sýrem? Z té fotky to tak vypadá