Vepřové kousky Šanghaj
Vepřové maso není chuťově příliš výrazné, proto mu marinování vyloženě svědčí. Abychom docílili perfektní chuti, je potřeba marinované maso nechat dostatečně odležet. A tak doufáme, že vám toto vepřové plecko v rajčatové omáčce zachutná.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 250 kJ / 1 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,34 g |
Tuky | 51,40 g |
Vláknina | 21,62 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 4,75 g |
Sůl | 11,10 g |
Sacharidy | 98,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Přílohou je rýže dle vašich zvyklostí. Nejlépe však čínská, aby se dala jíst hůlkami. Jak držet hůlky naleznete v přidaných fotografiích.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 5 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 9 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 1 hodinou
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 5 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 5 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 5 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 6 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Suroviny: plecko vepřové, rajče, protlak, mrkev, cibule, česnek, libeček, cukr hnědý, omáčka sojová, olej, paprika sušená pálivá, solamyl, sůl
Vepřové kousky Šanghaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/823xm
0 názorů