Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kousky Šanghaj

Vepřové maso není chuťově příliš výrazné, proto mu marinování vyloženě svědčí. Abychom docílili perfektní chuti, je potřeba marinované maso nechat dostatečně odležet. A tak doufáme, že vám toto vepřové plecko v rajčatové omáčce zachutná.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

24. 8. 2023 15:50

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 250 kJ / 1 255 kcal
Bílkoviny92,34 g
Tuky51,40 g
Vláknina21,62 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 4,75 g
Sůl11,10 g
Sacharidy98,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Přílohou je rýže dle vašich zvyklostí. Nejlépe však čínská, aby se dala jíst hůlkami. Jak držet hůlky naleznete v přidaných fotografiích.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plecko vepřové, rajče, protlak, mrkev, cibule, česnek, libeček, cukr hnědý, omáčka sojová, olej, paprika sušená pálivá, solamyl, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové kousky Šanghaj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/823xm