Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavařování v papiňáku

K zavařování v klasickém hrnci, v mikrovlnce, v myčce, a troubě, přibývá další způsob a to zavařování v papiňáku. Lze ho použít, pokud se sklenice do vašeho hrnce na výšku vejde a je ideální pro zavařování menšího množství ovoce či zeleniny.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

30. 8. 2023 20:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 9. 2023 15:42

Helenko,také k zavařování už hodně let používám papiňák:-)Je to rychlé a ještě se mi nikdy žádná zavařenina nezkazila:-8Na zavařování v mikrovlnné troubě jsem si ještě netroufla:-)

Merylas Merylas (moderátorka)

31. 8. 2023 09:04

Tak tohle jsem nikdy neměla odvahu vyzkoušet. :-) Děláváš to už tak dlouho? Že bych tu odvahu dostala. :-) Ale spíš už zavařuju po trochách v menších sklenicích, o objemu cca 0,33 l. Pokud zavařuju ve velkých, tak toho mám většinou více a používám klasický zavařovací hrnec. Ale může nastat vyjímka. :-) :-K

mika59 mika59

30. 8. 2023 20:44

Líbí se mi to..:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ovoce, zelenina

TopRecepty.cz

Zavařování v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZqWA