Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frankfurtská rychlovka

Frankfurtskou polévku připravíme snadno a rychle z pár surovin, které možná najdeme i doma v zásobách. Cibulový základ osmažený na sádle, párky a sladká paprika dodávají této polévce příjemnou chuť a majoránka na závěr polévku provoní.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 21 min Doba přípravy: 7 min Doba tepelné úpravy: 14 min

21 min (7 min příprava + 14 min tepelná úprava)

27. 10. 2023 13:23

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 886 kJ / 690 kcal
Bílkoviny20,78 g
Tuky56,89 g
Vláknina6,24 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,43 g
Sacharidy22,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Chlebajez Chlebajez

28. 10. 2023 10:50

magdalenka: Magdalenko jedna lžíce stačí, hlavně podle citu k množství. Ano stačí<3

magdalenka magdalenka

28. 10. 2023 08:35

Stačí 1 lžíce smetany? Dík.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: párky, cibule, smetana, paprika sušená sladká, sádlo, mouka hladká, pepř, česnek, voda, sůl, majoránka

TopRecepty.cz

Frankfurtská rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZqLr