Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanová rybí polévka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Rybí polévka nemusí být nutně z kapra a pouze na Vánoce. Smetanovou polévku z rybích filetů a krevet můžete připravit kdykoliv v průběhu roku. Příjemnou chuť jí dodá muškátový oříšek a rybí omáčka.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 306 kJ /
790 kcal
Bílkoviny86,28 g
Tuky30,48 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 416 mg
Sodík 810 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy36,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na proužky a dáme vařit. Po cca 5 minutách přidáme rybí filety. Krok 2: Když jsou maso a zelenina téměř měkké, zalijeme smetanou a přidáme pórek, nakrájený na nudličky. Společně vaříme dalších cca 5 minut. Krok 3: Ochutíme solí, pepřem, nastrouhaným muškátovým oříškem a rybí omáčkou. Krok 4: Nakonec přidáme krevety, které už bývají předvařené, tak je stačí jen nechat přejít varem, aby neztvrdly.

TIP: Ryby v kuchyni

Zveřejněno 15. 1. 2024

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanová rybí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkYRD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanová rybí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkYRD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso, krevety, mrkev, petržel, pórek, smetana na vaření, omáčka rybí, ořech muškátový, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu