Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové scallopini se sterilovanými žampiony

Tenoučké plátky vepřové pečeně budou při této úpravě perfektně jemné. Navíc zůstanou šťavnaté. Přidejte bulgur a vzniklou žampionovou omáčkou všechno na talíři bohatě přelijte. Příprava bude bleskurychlá a výsledek velmi chutný.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

17. 1. 2024 17:30

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie151 kJ / 36 kcal
Bílkoviny1,15 g
Tuky0,20 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 1. 2024 09:54

:-)<3:yes::yes: vypadá to velmi dobře a urřitě tak i chutná. :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

17. 1. 2024 23:00

Zajímavá úprava. To vyzkouším!:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: pečeně vepřová, mouka hladká, žampiony sterilované, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřové scallopini se sterilovanými žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZYP9