Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané špagety s hermelínem

Hermelín je v Čechách velmi oblíbený. Nakládáme ho, přikusujeme k vínu a také ho zapékáme. Zapečený hermelín je za chvilku hotový, takže je ideální jako rychlá večeře. Variant, jak zapéct hermelín existuje spousta, ale tahle určitě stojí za vyzkoušení.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava)

31. 1. 2024 11:54

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie15 406 kJ / 3 682 kcal
Bílkoviny125,05 g
Tuky275,57 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 5,94 g
Sůl14,87 g
Sacharidy169,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: těstoviny špagety, vejce, parmazán, slanina, sýr hermelín, bazalka čerstvá, rajče

TopRecepty.cz

Zapékané špagety s hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R0jv