Králík na rozmarýnu a bílém víně
Králičí maso je velmi chutné a jemné. Aby nebylo příliš suché, prošpikujeme ho slaninou, a pro výbornou chuť přidáme česnek a rozmarýn. Maso podáváme s chutnou šťávou dochucenou bílým vínem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 15 399 kJ / 3 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,62 g |
Tuky | 377,74 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 31,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2024 20:22
6. 5. 2024 08:10
6. 5. 2024 06:41
2. 5. 2024 15:59
2. 5. 2024 15:57
2. 5. 2024 08:43
2. 5. 2024 06:57
1. 5. 2024 21:18
1. 5. 2024 20:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 8 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 8 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Bajja89 uvařila před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Bajja89 uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
Tamaraw uvařil před 4 hodinami
Fazolový guláš
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Olfram uvařila před 4 hodinami
Vepřový bůček pečený v pečicím papíru
kamila29 uvařil před 4 hodinami
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 5 hodinami
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 6 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špikování králíka před pečením zajistí, aby měl šťavnaté a chutné maso. Poradíme, jak na to
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Další recepty
Suroviny: stehno králičí, slanina, česnek, cibule, sůl, pepř mletý, máslo, olej, rozmarýn, vývar masový, cibule, sádlo, slanina, česnek, mouka, rozmarýn, libeček, víno bílé, vývar masový, sůl, pepř mletý, máslo
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1O7
9 názorů