Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 527 kJ / 1 799 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,53 g |
Tuky | 128,07 g |
Vláknina | 7,95 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,94 g |
Sacharidy | 102,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve připravíme listové těsto. Nožem z něho tvoříme požadované tvary.
Krok 2: V misce smícháme bryndzu se zakysanou smetanou. Včas předehřejeme troubu na 200 °C.
Krok 3: Na nakrájené těsto dáme zakysanou smetanu s bryndzou a kysané zelí. Připravené kousky pokládáme na plech vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Dáme zapéct do předehřáté trouby na 20 minut. Na talíři ozdobíme lístky petrželky
Zveřejněno 9. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Listové těsto s bryndzou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl99
Moje poznámka
Listové těsto s bryndzou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl99
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
smetana zakysaná,
brynza,
zelí kysané,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.