Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 527 kJ / 1 799 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,53 g |
| Tuky | 128,07 g |
| Vláknina | 7,95 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 3,50 g |
| Sůl | 8,94 g |
| Sacharidy | 102,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve připravíme listové těsto. Nožem z něho tvoříme požadované tvary.
Krok 2: V misce smícháme bryndzu se zakysanou smetanou. Včas předehřejeme troubu na 200 °C.
Krok 3: Na nakrájené těsto dáme zakysanou smetanu s bryndzou a kysané zelí. Připravené kousky pokládáme na plech vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Dáme zapéct do předehřáté trouby na 20 minut. Na talíři ozdobíme lístky petrželky
Zveřejněno 9. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Listové těsto s bryndzou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl99
Moje poznámka
Listové těsto s bryndzou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl99
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 13 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 1 hodinou
Celozrnné housky
Manik před 1 hodinou
Margot koláč s jablky
jestedka před 3 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 3 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 3 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 14 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 15 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 15 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
smetana zakysaná,
brynza,
zelí kysané,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.