Hruškový obrácený koláč
Obrácený koláč je klasický francouzský podzimní dezert. Připravuje se tak, že na karamelovou vrstvu poklademe kousky ovoce a to nakonec přelijeme těstem. Koláč je voňavý, šťavnatý a vypadá pěkně na pohled
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ2nO
Moje poznámka
Hruškový obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ2nO
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 7 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 9 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 11 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 11 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 48 minutami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 53 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 2 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 2 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 3 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
vejce,
olej,
cukr třtinový,
pudink vanilkový,
hruška,
máslo,
cukr krupice
Komentáře (1)