Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 680 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,80 g |
Tuky | 8,60 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špíz z cukety, dýně a tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYDk
Moje poznámka
Špíz z cukety, dýně a tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYDk
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 7 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 8 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 9 hodinami
Maková náplň
mismi před 9 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
cuketa hokaido,
tofu recepty,
vykrajované dyně,
dietní recepty,
jak se dlabe dýně,
cuketa hokaido recepty,
dýně hokaido recept,
recepty cuketa hokaido,
vykrajovaná dýně,
cuketa s tofu,
dýně,
dietní recepty z dýně,
cuketa hokajdo,
recepty z tofu,
recepty z dýně,
dýně s tofu,
pokrmy z dýně,
dýně hokaido,
dýně hokaido recepty,
musi se dyne do polevky loupat
Suroviny:
cuketa,
dýně hokkaido,
tofu,
olej olivový,
sůl,
koření,
rukola,
mandarinky,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Inak tento receptík je krásny, len vkladajte podobné z dyne, ja som to na záhrade tohto roku prešvihla
Děkuji