Čínské kuličky na kantonský způsob
Šťavnaté kuličky z mletého masa připravíme tentokrát na čínský způsob. Jsou lehce pikantní a díky použitému koření mají zajímavou chuť. Podáváme je s rýží v omáčce se žampiony a krájeným zelím.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínské kuličky na kantonský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ29p
Moje poznámka
Čínské kuličky na kantonský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ29p
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 8 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 13 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 1 hodinou
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 6 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 8 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 8 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 9 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
vejce,
ořech muškátový,
koriandr,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
semínka sezamová,
olej,
olej,
cibule,
žampióny,
zelí,
omáčka sojová,
sůl,
cukr,
ocet,
omáčka chilli,
škrob
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.