Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové koule na bratislavský způsob

Bratislavská omáčka je oblíbené jídlo všedních dní. Místo kousku masa v tomto receptu najdete masové kuličky z mletého masa. Výborně dochucená omáčka, jemné podušené maso a vhodná příloha - to je lahůdka!

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

3. 5. 2021 15:09

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 322 kJ / 2 228 kcal
Bílkoviny102,94 g
Tuky182,31 g
Vláknina11,05 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,61 g
Sacharidy40,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iwka80

18. 5. 2022 08:01

Ďakujem za recept - ukladám do obľúbených ????????

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, cibule, vejce, smetana zakysaná, strouhanka, voda, sůl, pepř mletý, slanina, olej, mrkev, celer, cibule, protlak rajčatový, smetana, mléko, hrášek mražený, sůl, koření nové koření, vývar masový, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Masové koule na bratislavský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yV76