Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Debrecínská pečeně, s párkem a slaninou, bude díky přípravě v pomalém hrnci krásně křehká a plná chuti. Plátky masa, podávané s omáčkou z výpeku a vařenou rýží, jsou ideálním nedělním obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Moje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 12 hodinami
Krenex
dragomirac před 14 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 14 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 14 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 14 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 15 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina vcelku,
párky,
celer,
mrkev,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (3)