Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Debrecínská pečeně, s párkem a slaninou, bude díky přípravě v pomalém hrnci krásně křehká a plná chuti. Plátky masa, podávané s omáčkou z výpeku a vařenou rýží, jsou ideálním nedělním obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Moje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 13 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 16 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina vcelku,
párky,
celer,
mrkev,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (3)