Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Debrecínská pečeně, s párkem a slaninou, bude díky přípravě v pomalém hrnci krásně křehká a plná chuti. Plátky masa, podávané s omáčkou z výpeku a vařenou rýží, jsou ideálním nedělním obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Moje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 9 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 12 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 13 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 15 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 17 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 4 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 5 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 5 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 5 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 6 hodinami
Bublanina
alenalentz před 8 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 8 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 8 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 9 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 11 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina vcelku,
párky,
celer,
mrkev,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (3)