Květák po italsku
Máte rádi smažený květák? Připravte ho tentokrát trochu jinak a obalte ho ve voňavé strouhance, ochucené parmazánem a čerstvými bylinkami. Dozlatova osmažený květák si vychutnáte s bramborami, salátem a dipem.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XBW
Moje poznámka
Květák po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XBW
Nejnovější recepty
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 3 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 10 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tiramisu roláda s Mascarpone
agibail před 23 minutami
Zapečené brambory se smetanou a kuřecím masem
Kajkajak před 1 hodinou
Cikánská pečeně z hovězího masa
L.Botosova před 1 hodinou
Langoše z jogurtu
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Cuketová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Jitinka před 4 hodinami
Krkovice zapečená se sýrem a zeleninou
MilanKopper před 4 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem a povidly
Blanca2 před 5 hodinami
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 5 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
strouhanka,
olej,
parmazán,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
majoránka,
tymián,
rozmarýn,
koření polévkové,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)