Květák po italsku
Máte rádi smažený květák? Připravte ho tentokrát trochu jinak a obalte ho ve voňavé strouhance, ochucené parmazánem a čerstvými bylinkami. Dozlatova osmažený květák si vychutnáte s bramborami, salátem a dipem.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XBW
Moje poznámka
Květák po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XBW
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 10 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 13 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
strouhanka,
olej,
parmazán,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
majoránka,
tymián,
rozmarýn,
koření polévkové,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)