Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Vepřový bůček plněný jarní nádivkou s uzeným masem a medvědím česnekem můžete směle podávat jako součást slavnostního oběda. Bude skvělý s vařenými bramborami, hrnkovými knedlíky nebo bramboráčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYqV
Moje poznámka
Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYqV
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 1 hodinou
Pivovarská bašta
oopicka před 2 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 3 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 5 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 8 hodinami
Suroviny:
bůček bez kosti,
houska,
vejce,
máslo,
česnek,
česnek mědvědí,
maso uzené,
vejce,
cibule,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře (1)