Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Podmazánka" na obložené chlebíčky

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy pár minut

pár minut

29. 1. 2017 07:32

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 604 kJ / 383 kcal
Bílkoviny1,05 g
Tuky42,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 420 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy0,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

10. 6. 2018 08:25

Eva: clupmi: Milí posměváčci, tento recept si přečetlo téměř 6 tisíc uživatelů webu toprecepty. Někdy přijdou k chuti i jednoduchá jídla, člověk se nepouští každý den do vrcholů kulinářského umění. :-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 1. 2018 21:48

Dajda: Jo toť otázka,to tu je už od vzniku webovek:-D:-Dale myslím,že to je litera člověka,lépe se kritizuje než jít se svou kůži na trh,tak to je!!!!!Ale zase nechme je,mají tu možnost,tak ať se kritikou vyřádí,není to poprvé a člověk si za čas na to zvykne!!!Ajen k těm fotečkám,je pravda,že receptík více zaujme když fotka hotového pokrmu je,ale stránky umožňují vkládat recepty i bez fotky,takže není nic proti pravidlům.;-):-K

Dajda Dajda

10. 1. 2018 21:41

Simona Skolakova: Tak proč se neregistrují a nepřidávají recepty? Nebo si raději řeknou, že kdo nic nedělá, nic nezkazí? :-D

Eva

10. 1. 2018 21:40

Než takové, to radši žádné. Já si vybírám z kvalitních. Duplicitní být ani nemůže, snad, že by sem vkládal pejsek s kočičkou.

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 1. 2018 21:35

Dajda: pokud jsou komentátorky neregistrované,tak nemohou ani přidávat recepty a ani fotečky,ale mohou komentovat;-)

jemmy

10. 1. 2018 21:30

Me se tahle podmazanka libi.Moje babicka michala varene brambory s majonezou,a taky tomu rikala podmazanka.A jinak,ja taky strasne nerada fotim;-)

Dajda Dajda

10. 1. 2018 21:23

Eva: Ani já nepovažuju tuhle pomazánku za vrchol kulinářského umění, ano, je hodně jednoduchá, ale rozhodně ne duplicitní. Fotka tu není, protože nefotím. Stačí?

Mohu se zeptat, kolik receptů a fotek jste vložila Vy? :-Q

Eva

10. 1. 2018 21:20

Vrchol kulinářského umění, že. Ani se nechce věřit, že na to mohl někdo přijít. Tak přestaňte pořád někoho, kdo něco umí, kritizovat.
casino to celkem trefně vystihl a fotku taky vložil někdo jiný, odvážný vyzkoušet recept, protože ani sám autor neměl odvahu?

cathleen cathleen (moderátorka)

12. 12. 2017 15:02

clupmi: možná by bylo dobré trochu zklidnit vášně, co říkáte? To tu tak budete obíhat recepty a u každého psát, co vám přijde divné?

clupmi clupmi

12. 12. 2017 14:58

Dáme si chlebíčky obložené rukama...:yes:

chocolate chocolate

30. 1. 2017 15:58

Ze zvedavosti jsem, diky diskuzi u jineho receptu, tento otevrela a za sebe rikam, ze naslehat pomazankove s trochou dobre majonezy, mi prijde jako prijemny zaklad pro chlebicky. Kecup bych uz nedavala, ale jinak? Proc ne.

casino casino

30. 1. 2017 13:53

Tady Dajda komentuje můj koment https://www.toprecepty.cz/recept/51463-tunakova-po...
Dajda:
Píšete, že majonézu moc nemusíte…, ale ani tak vám neupírám chuť dát cokoli kamkoli, leč do másla, byť pomazánkového „cpát“ majonézu patrně jen kvůli naředění mi přijde zbytečné:-) Píšete, že „nejde o pomazánku, ale o "podmazánku", kterou lehce potřete krajíčky veky místo másla…“ Říká se, že „na velikosti záleží“:-D Bych to transformoval, že i „na tloušťce záleží“ a u nás se říká, že pomazánka (máslo) se maže „do dírek“ :-)
No, přiznám ale, že jsem váš rcp komentoval spíše abych kulantně naznačil, že cosi podobného (vč. tohoto: https://www.toprecepty.cz/recept/51451-oblozeny-ch... se dělá v každé třetí běžné domácnosti a „recept“ sem dává málokdo, že.
No, u nás tomu poněkud nadneseně říkám: Jak vyčistit ledničku…;-)

Dajda Dajda

29. 1. 2017 20:24

Nadja: Fotka je na jedničku, "podmazánka" řídká nevypadá: :yes: Ztuhne, když se nechá odležet v chladnu.

Nadja Nadja

29. 1. 2017 15:50

Naťovou cibulku jsem neměla, takže na fotu je podmazánka bez cibulky.
I když jsem použila jen maloučko kečupu, byla podmazánka dost řídká. ;-)

Dajda Dajda

29. 1. 2017 11:25

Omlouvám se admini, ale to má být opravdu podmazánka,:-O protože se jí chlebíčky pouze podmáznou a pak se obkládají dalšími pochutinami. :-Q

casino: Proč ne! :-) Zkuste křenové, tvaroh a majonézu. Kdo to rád ostré, přidá ještě čerstvý strouhaný křen. Navrch šunku a okurčičku. <3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na obložené chlebíčky a jednohubky oblozene chlebicky recepty oblozene chlebicky pomazánky na obložené chlebíčky recepty na obložené chlebíčky pomazánka na obložené chlebíčky obložené chlebíčky postup nejlepší obložené chlebíčky obložené chlebíčky s vajíčkem nejlepší obloženy chlebiček obložený chlebíček s vajíčkem oblozeny chlebíček obložené bagety recept pomazánka na obložené chlebíčky bez majonézy dobre oblozene chlebicky obložené chlebicky s majonéza a vajicka obložené chlebíčky bez majonézy obloženy chlebiček postup recept na pomazanku na chlebicky oblolžené chlebíčky recepty

Suroviny: pomazánkové máslo bez příchuti, majonéza, kečup sladký, paprika sušená sladká, cibulka

TopRecepty.cz

"Podmazánka" na obložené chlebíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gWGk