"Podmazánka" na obložené chlebíčky

Dajda Kuchařka: Dajda

Doba přípravy: pár minut Pomazánky 16 názorů

Suroviny

1 pomazánkové máslo bez příchuti
3 - 4 lžíce kvalitní majonézy
dobrý kečup
sladká paprika
jarní naťová cibulka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Máslo, majonézu a příchutě smícháme dohromady a doplníme jemňounce nakrájenou cibulkou.

  2. Mažeme na krajíčky veky nebo rozpůlené malé bagetky či kaiserky a zdobíme plátky šunky, sýra, vajíčkem, okurkou, kapií, zkrátka jako běžné chlebíčky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: "Podmazánka" na obložené chlebíčky

  • Dajda Dajda(autorka receptu)

    Eva: clupmi: Milí posměváčci, tento recept si přečetlo téměř 6 tisíc uživatelů webu toprecepty. Někdy přijdou k chuti i jednoduchá jídla, člověk se nepouští každý den do vrcholů kulinářského umění. :-D

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Dajda: Jo toť otázka,to tu je už od vzniku webovek:-D:-Dale myslím,že to je litera člověka,lépe se kritizuje než jít se svou kůži na trh,tak to je!!!!!Ale zase nechme je,mají tu možnost,tak ať se kritikou vyřádí,není to poprvé a člověk si za čas na to zvykne!!!Ajen k těm fotečkám,je pravda,že receptík více zaujme když fotka hotového pokrmu je,ale stránky umožňují vkládat recepty i bez fotky,takže není nic proti pravidlům.;-):-K

    Odpovědět

  • Dajda Dajda(autorka receptu)

    Simona Skolakova: Tak proč se neregistrují a nepřidávají recepty? Nebo si raději řeknou, že kdo nic nedělá, nic nezkazí? :-D

    Odpovědět

  • Eva Eva(neregistrovaná)

    Než takové, to radši žádné. Já si vybírám z kvalitních. Duplicitní být ani nemůže, snad, že by sem vkládal pejsek s kočičkou.

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Dajda: pokud jsou komentátorky neregistrované,tak nemohou ani přidávat recepty a ani fotečky,ale mohou komentovat;-)

    Odpovědět

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    Me se tahle podmazanka libi.Moje babicka michala varene brambory s majonezou,a taky tomu rikala podmazanka.A jinak,ja taky strasne nerada fotim;-)

    Odpovědět

  • Dajda Dajda(autorka receptu)

    Eva: Ani já nepovažuju tuhle pomazánku za vrchol kulinářského umění, ano, je hodně jednoduchá, ale rozhodně ne duplicitní. Fotka tu není, protože nefotím. Stačí?

    Mohu se zeptat, kolik receptů a fotek jste vložila Vy? :-Q

    Odpovědět

  • Eva Eva(neregistrovaná)

    Vrchol kulinářského umění, že. Ani se nechce věřit, že na to mohl někdo přijít. Tak přestaňte pořád někoho, kdo něco umí, kritizovat.
    casino to celkem trefně vystihl a fotku taky vložil někdo jiný, odvážný vyzkoušet recept, protože ani sám autor neměl odvahu?

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    clupmi: možná by bylo dobré trochu zklidnit vášně, co říkáte? To tu tak budete obíhat recepty a u každého psát, co vám přijde divné?

    Odpovědět

  • clupmi clupmi

    Dáme si chlebíčky obložené rukama...:yes:

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Ze zvedavosti jsem, diky diskuzi u jineho receptu, tento otevrela a za sebe rikam, ze naslehat pomazankove s trochou dobre majonezy, mi prijde jako prijemny zaklad pro chlebicky. Kecup bych uz nedavala, ale jinak? Proc ne.

    Odpovědět

  • casino casino

    Tady Dajda komentuje můj koment https://www.toprecepty.cz/recept/51463-tunakova-po...
    Dajda:
    Píšete, že majonézu moc nemusíte…, ale ani tak vám neupírám chuť dát cokoli kamkoli, leč do másla, byť pomazánkového „cpát“ majonézu patrně jen kvůli naředění mi přijde zbytečné:-) Píšete, že „nejde o pomazánku, ale o "podmazánku", kterou lehce potřete krajíčky veky místo másla…“ Říká se, že „na velikosti záleží“:-D Bych to transformoval, že i „na tloušťce záleží“ a u nás se říká, že pomazánka (máslo) se maže „do dírek“ :-)
    No, přiznám ale, že jsem váš rcp komentoval spíše abych kulantně naznačil, že cosi podobného (vč. tohoto: https://www.toprecepty.cz/recept/51451-oblozeny-ch... se dělá v každé třetí běžné domácnosti a „recept“ sem dává málokdo, že.
    No, u nás tomu poněkud nadneseně říkám: Jak vyčistit ledničku…;-)

    Odpovědět

  • Dajda Dajda(autorka receptu)

    Nadja: Fotka je na jedničku, "podmazánka" řídká nevypadá: :yes: Ztuhne, když se nechá odležet v chladnu.

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    Naťovou cibulku jsem neměla, takže na fotu je podmazánka bez cibulky.
    I když jsem použila jen maloučko kečupu, byla podmazánka dost řídká. ;-)

    Odpovědět

  • Dajda Dajda(autorka receptu)

    Omlouvám se admini, ale to má být opravdu podmazánka,:-O protože se jí chlebíčky pouze podmáznou a pak se obkládají dalšími pochutinami. :-Q

    casino: Proč ne! :-) Zkuste křenové, tvaroh a majonézu. Kdo to rád ostré, přidá ještě čerstvý strouhaný křen. Navrch šunku a okurčičku. <3

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: recepty na obložené chlebíčky a jednohubky oblozene chlebicky recepty oblozene chlebicky pomazánky na obložené chlebíčky recepty na obložené chlebíčky pomazánka na obložené chlebíčky obložené chlebíčky postup nejlepší obložené chlebíčky obložené chlebíčky s vajíčkem nejlepší obloženy chlebiček obložený chlebíček s vajíčkem oblozeny chlebíček obložené bagety recept pomazánka na obložené chlebíčky bez majonézy dobre oblozene chlebicky obložené chlebicky s majonéza a vajicka obložené chlebíčky bez majonézy obloženy chlebiček postup recept na pomazanku na chlebicky oblolžené chlebíčky recepty

Zapomněl/a jsem heslo