Marocká polévka s cizrnou
Marocká kuchyně je plná různých vůní a chutí. Talíř horké polévky s cizrnou vás přenese do této severoafrické země. Na její přípravě není nic složitého a obsahuje suroviny, které jsou běžně k dostání.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marocká polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpn6R
Moje poznámka
Marocká polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpn6R
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 4 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 4 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
AndreaMachacova před 24 minutami
Krůtí guláš
Lastovia před 30 minutami
Kvasnicová polévka s vajíčkem
Kajkajak před 50 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
anavob před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
Dada20 před 1 hodinou
Kuře po indicku
humlovatereza před 1 hodinou
Rajčatová omáčka na těstoviny
Bohunka37 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
sazovitz před 3 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Hanis před 3 hodinami
Cuketový perník
LilianaKofronova před 3 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
celer řapíkatý,
rajče,
cizrna sterilovaná,
fazolky zelené,
šťáva citronová,
česnek,
klobása papriková,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)