Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s pošírovaným vejcem jsou lahodným pokrmem, který spojuje svěžest křehké zeleniny s krémovou jemností. Dokonale připravené vejce dodá jídlu rafinovaný nádech a udělá z něj ideální volbu pro lehký oběd nebo večeři.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M873R
Moje poznámka
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M873R
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 14 minutami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 1 hodinou
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 5 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 5 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 6 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 6 hodinami
Suroviny:
lusky fazolové,
máslo,
olej,
mouka hladká,
sůl,
vývar masový,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
ocet,
vejce,
vejce
Komentáře (5)