Citronovo-smetanové špagety
Při přípravě těchto krémových špaget si dejte záležet zejména na kvalitě špaget, parmazánu a opracování citronu, aby svěží citronová chuť nebyla zbytečně narušena hořkostí. Než uvaříte špagety, omáčka je hotová.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citronovo-smetanové špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnQX
Moje poznámka
Citronovo-smetanové špagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnQX
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 8 hodinami
Utopenci
Přidáno před 9 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 10 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová buchta
kiramon před 59 minutami
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 2 hodinami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 2 hodinami
Třepací dort
nilsine před 3 hodinami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 3 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 4 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 5 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 6 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Martin87 před 7 hodinami
Utopenci
doreatha7n před 8 hodinami
Suroviny:
těstoviny špagety,
citron,
smetana ke šlehání,
česnek,
petrželka,
máslo,
parmazán,
cukr krupice,
olej,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (1)