Pivní polévka
Pivní polévky byly kdysi běžnou součástí jídelníčku, oblíbené byly i v hospodách jako vydatné jídlo. I dnes si můžeme tuto tradiční polévku vychutnat. Výraznou chuť piva zjemní smetana, kterou přidáme na závěr vaření.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KQx
Moje poznámka
Pivní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KQx
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 12 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 12 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
Mery53 před 1 minutou
Kynuté bramborové langoše
magdalenka před 3 minutami
Krupicové halušky do polévky
magdalenka před 13 minutami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
magdalenka před 32 minutami
Vepřové výpečky II
magdalenka před 35 minutami
Ořechové řezy II.
AlenaD před 40 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Lenka Sedlackova před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 10 hodinami
Kynutý makový závin
magdalenka před 10 hodinami
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 11 hodinami
Suroviny:
chléb žitný,
pivo světlé,
máslo,
zelenina kořenová,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.