Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 600 kJ / 3 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,93 g |
Tuky | 183,19 g |
Vláknina | 37,75 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,71 g |
Sacharidy | 322,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s listovým špenátem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Jg
Moje poznámka
Halušky s listovým špenátem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Jg
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 41 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 49 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
spenatove halusky,
špenátové halušky recept,
špenátové halušky recept nová,
mrazeny listovy spenat,
špenát se slaninou,
listový špenát recept,
priprava listoveho spenatu,
bramborové halušky se špenátem,
listový špenát mražený,
noky se špenátem a slaninou,
úprava listového špenátu,
mražené halušky,
mrazeny listový špenát recept,
recept na špenátové halušky,
haluškovník,
jak zpracovat špenát,
halušky recepty,
špenát s haluškama,
recept na listový špenát,
recepty s listovým špenátem
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
sůl,
máslo,
špenát listový,
slanina anglická,
česnek,
bujón
Komentáře (15)
Abych řekla pravdu, trochu jsem se bála reakcí typu: "že svými inovacemi kazím slovenské národní jídlo" a "proč v den české státnosti raději nevařím něco echt českého" ...