Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 600 kJ / 3 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,93 g |
Tuky | 183,19 g |
Vláknina | 37,75 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,71 g |
Sacharidy | 322,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s listovým špenátem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Jg
Moje poznámka
Halušky s listovým špenátem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Jg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 43 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 44 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
spenatove halusky,
špenátové halušky recept,
špenátové halušky recept nová,
mrazeny listovy spenat,
špenát se slaninou,
listový špenát recept,
priprava listoveho spenatu,
bramborové halušky se špenátem,
listový špenát mražený,
noky se špenátem a slaninou,
úprava listového špenátu,
mražené halušky,
mrazeny listový špenát recept,
recept na špenátové halušky,
haluškovník,
jak zpracovat špenát,
halušky recepty,
špenát s haluškama,
recept na listový špenát,
recepty s listovým špenátem
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
sůl,
máslo,
špenát listový,
slanina anglická,
česnek,
bujón
Komentáře (14)
Abych řekla pravdu, trochu jsem se bála reakcí typu: "že svými inovacemi kazím slovenské národní jídlo" a "proč v den české státnosti raději nevařím něco echt českého" ...