Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 9. 2009 14:56

Suroviny

Porce: 4 porcie

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 820 kJ / 913 kcal
Bílkoviny64,80 g
Tuky67,76 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 927 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,38 g
Sacharidy10,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=954

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarcelaPa

27. 7. 2018 15:21

Dnes jsem připravila k obědu a chutnalo.:-Q Je to zase jiné a zajímavé využití patizonu.:yes:
Pokud nevadí, přidávám foto.

Klafina Klafina

10. 8. 2014 09:34

Určitě vyzkouším,jen místo vegety přidám bylinky:yes::-K

url

10. 1. 2010 12:47

;-(nikdi sem to nemel :(

Hella Hella (moderátorka)

30. 9. 2009 23:39

Překrásné fotky, už jen ty jsou za bodík. Patizon jsem snad ještě nejedla (nemůžu se přinutit), ale s cuketou to určitě zkusím.

Jenda1 Jenda1

29. 9. 2009 20:39

Zajímavý recept a krásné fotky;-):yes:. Posílám 11.bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Paprika Paprika

29. 9. 2009 17:30

Výbušná :yes::yes: Patizon mám ještě jeden v lednici, ale já mám tu dietu :-( a rodinka nevím jestli to jedlo. Můžu to zkusit, Sobě udělám dietní a jim tento tvůj dobrý ;-)
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové.;-) +:-)

monikaK

29. 9. 2009 13:55

Dámy,nádhera.Patizon je sice již zbaštěn,ale můžu to vyzkoušet s cuketou:yes:

vybusna vybusna

29. 9. 2009 13:55

angel 666, ale ozaj ako krasne to vyzera a urcite s tym nebola ani taka priserna prplacka ako s tymi podkovickami.....manzelova maminka je vegetarianka, takze som tu sunku nedavala zamerne...ale urcite vyskusam aj s tym...vdaka za typ

Angel 666 Angel 666

29. 9. 2009 13:52

Výbušná, i ta šunčička to pěkně ochutila:-p, nemusí jí být moc, opravdu jen pár tenkých plátečků:-)):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 9. 2009 13:50

Angel super fotky a super pohotovost:-)). Ještě, žes měla na výběr!!:-O

vybusna vybusna

29. 9. 2009 13:40

o tych bylinkach mi povedala aj manzelova maminka, zeby to vyzeralo aj pekne, aj by to ozivilo...skusim urcite nabuduce

Angel 666 Angel 666

29. 9. 2009 13:39

Tak, dala jsem vařit brambory, připravila si směs, do které jsem navíc přidala trochu sekané petrželky a asi čtyři plátky zauzené šunky, nasekané najemno. Pak jsem rozkrojila patizon- byl vevnitř úplně zkažený:-//:-((. No, co teď? Tak jsem nakrájela na tenké plátky mladou cuketu, slepila připravenou náplní a usmažila:-p. Řeknu vám- je to lahůůůdka i v cuketovém provedení:-*:-D. Určitě to budu příště s patizonem střídat cíleně:-)).

spagetka spagetka

29. 9. 2009 11:23

patizony milujem , takže jasná volba ;-):-D:-p:yes:

Angel 666 Angel 666

28. 9. 2009 20:13

V lednici odpočívá jeden nevyužitý patizon, tak hned zítra bude nakrájen, potřen sýrovou směsí, obalen, usmažen a už teď vím, že si na něm moc pochutnáme:-p;-):-)). Díky za inspiraci na zítřejší oběd:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 9. 2009 19:50

Elizo, když já jsem prubla lilek a rozhodně jsem nebyla sklamaná, tak ty prubni patizon;-) Kdysi jsem ho obalovala, jako řízek. Dnes ho nějak nevidím. Vybusna, vím, jak chutná cuketa, kedlubna, lilek, takže si myslím, že ti s klidnou vůlí můžu dát plus za patizon.;-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: patizonové recepty patizon recepty recepty s patizonem kuchařská pohotovost recepty plněný patizon recept www kuchařská pohotovost.cz patizonove rizky kucharska pohotovost.cz recept patizon zapečený patizon se sýrem jak vypadá patizon patizony recepty jak připravit patizon jak uvařit patizon plněný lilek sýrovou směsí zapečený plněný patizon co s patizonem patizon jak vařit patizonová polévka jak spracovat p patizonu

Suroviny: patizon, vegeta, sýr ementál, vejce, česnek, mouka hladká, strouhanka, sůl, olej

TopRecepty.cz

Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrLW