Plněná jehněčí roláda
Jehněčí roláda plněná žampionovou nádivkou s cibulí a anglickou slaninou je lahodný pokrm, který se hodí pro všechny slavnostní příležitosti. Měkké a šťavnané maso je ovoněné rozmarýnem a v kombinaci s pečenými bramborami je vynikající.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná jehněčí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXvN
Moje poznámka
Plněná jehněčí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXvN
Nejnovější recepty
Dýňový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno 25. 9. 2025 15:56:10
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno 25. 9. 2025 14:09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažené sýrové kuličky
HanaS92 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Veruncicka před 6 hodinami
Pečené toustové roládky s ledovým salátem
Rapljan před 10 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
iveta.kroul před 11 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 11 hodinami
Cikánské pikantní hovězí nudličky
Sahula před 11 hodinami
Rychlokoláč s drobenkou
Olivia1991 před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Bertas před 12 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 14 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
sůl,
pepř mletý,
slanina anglická,
cibule,
žampióny,
olej,
rozmarýn,
rohlík,
vejce,
mléko,
sádlo,
česnek,
víno červené
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.