Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem

Asijská kuchyně je nejenom chutná, zajímavá a odvážná, ale také mnohdy snadná na přípravu. Příkladem je tento marinovaný bůček opečený na grilu podávaný se salátem. Na ten použijeme salátovou okurku a zálivku z asijských omáček.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Maty22

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso posypeme chilli a grilovacím koření podle chuti a dáme alespoň na půl hodiny namarinovat. Krok 2: Okurku oloupeme a nakrájíme na půl kolečka a přidáme k nim zbytek surovin. Krok 3: Bůček připravujeme na grilu nebo grilovací pánvi cca 20 minut na plný výkon. Krok 4: Při servírování dáme na talíř nejprve okurkový salát a nahoru maso nakrájené na proužky. Zdobíme nasekanou pažitkou a koriandrem.

Zveřejněno 18. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v29BX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v29BX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
bok vepřový, chilli, koření grilovací, okurka salátová, omáčka sojová, česnek, ústřicová omáčka, semínka sezamová, omáčka rybí, pažitka, koriandr

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu