Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lahůdkový marinovaný vepřový bok

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

27. 11. 2011 17:32

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie14 793 kJ / 3 536 kcal
Bílkoviny154,88 g
Tuky298,06 g
Vláknina27,16 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy53,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Pá

28. 11. 2011 09:24

:yes::yes::-p

Jenny

27. 11. 2011 21:27

:yes:;-)

ivulinka ivulinka

27. 11. 2011 19:48

:-p:yes:

Betyna

27. 11. 2011 19:21

+1 úplně parádní

Bahula Bahula

27. 11. 2011 19:04

Také tak dělám, je to :yes::yes::yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2011 19:01

Fotky téhle dobroty jsou přímo žravé;-):-p+5:yes::-K

pipre pipre

27. 11. 2011 18:37

A další tvůj prima recept a foto:yes::yes:+3

vybusna vybusna

27. 11. 2011 17:36

aaaach....aaaach....aaaach....:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový bok recept vepřový bok marinovany veprovy bok marinovaný vepřový bůček vepřovy bok recepty vepřový bůček marinovaný vařený nakládaný vepřový bok marináda na vepřový bok marinovaný bok recept na vepřový bok vepřový bok s kostí recept recepty vepřový bok vepřový bok na česneku vařený vepřový bok vařený bok recept vepřový bok nakládaný bok grilovaný bok vepřový bůček marinovaný vepřový bok marinovaný

Suroviny: bůček vepřový, česnek, cibule, mrkev, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, pepř, česnek, paprika sušená sladká, sůl, pepř, kmín celý, olej

TopRecepty.cz

Lahůdkový marinovaný vepřový bok

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRmn