Bulgur s kedlubnou a fenyklem
Bulgur nejčastěji nalezneme v kuchyni středního Východu. Jedná se o lámaná pšeničná zrna a jeho příprava je velice snadná, navíc je dobře stravitelný. Vyzkoušejte jej třeba s restovanou kedlubnou a fenyklem.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s kedlubnou a fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29OM
Moje poznámka
Bulgur s kedlubnou a fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29OM
Nejnovější recepty
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 4 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 17 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 2 hodinami
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 3 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 4 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 4 hodinami
Suroviny:
bulgur,
vývar drůbeží,
olej olivový,
cibule,
kedlubna,
fenykl,
paprika čerstvá červená,
kukuřice,
špenát baby,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.