Bulgur s kedlubnou a fenyklem
Bulgur nejčastěji nalezneme v kuchyni středního Východu. Jedná se o lámaná pšeničná zrna a jeho příprava je velice snadná, navíc je dobře stravitelný. Vyzkoušejte jej třeba s restovanou kedlubnou a fenyklem.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s kedlubnou a fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29OM
Moje poznámka
Bulgur s kedlubnou a fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29OM
Nejnovější recepty
Dýňový kompot
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Krevety
Přidáno před 18 hodinami
Dýňové lívanečky
Přidáno před 23 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno 25. 9. 2025 14:09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlokoláč s drobenkou
Olivia1991 před 1 minutou
Svíčková na smetaně
Bertas před 1 hodinou
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 2 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 2 hodinami
Buchta Rafaelo
Helenka1993 před 2 hodinami
Domácí bramboračka
radekfiala před 2 hodinami
Segedínský guláš
coolbinsz před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
KrisZaezemi před 4 hodinami
Ořechový pletenec
skahanka před 4 hodinami
Jablečný koláček
Majkaa před 4 hodinami
Suroviny:
bulgur,
vývar drůbeží,
olej olivový,
cibule,
kedlubna,
fenykl,
paprika čerstvá červená,
kukuřice,
špenát baby,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.