Jemný zapékaný chřest
Ač se to na první pohled nemusí zdát, chřest můžeme připravit na mnoho způsobů. Zapékaný zelený chřest s bešamelem, posypaný parmazánem, využijete nejen jako obědové jídlo, ale také jako slavnostní předkrm.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Moje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 22 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 37 minutami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 2 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 3 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 3 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 3 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 3 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 4 hodinami
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 5 hodinami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 5 hodinami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 7 hodinami
Suroviny:
chřest zelený,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
ořech muškátový,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.