Jemný zapékaný chřest
Ač se to na první pohled nemusí zdát, chřest můžeme připravit na mnoho způsobů. Zapékaný zelený chřest s bešamelem, posypaný parmazánem, využijete nejen jako obědové jídlo, ale také jako slavnostní předkrm.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Moje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 7 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 7 hodinami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 7 hodinami
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 7 hodinami
Třešňový nákyp
evoule před 9 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 10 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 10 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 11 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 12 hodinami
Suroviny:
chřest zelený,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
ořech muškátový,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.