Jemný zapékaný chřest
Ač se to na první pohled nemusí zdát, chřest můžeme připravit na mnoho způsobů. Zapékaný zelený chřest s bešamelem, posypaný parmazánem, využijete nejen jako obědové jídlo, ale také jako slavnostní předkrm.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Moje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 15 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 15 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slaný koláč s jablky, nivou a ořechy
veronika_straka před 2 minutami
Polévka z bedel
Brand65 před 28 minutami
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 4 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 4 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 5 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 6 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 7 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 7 hodinami
Suroviny:
chřest zelený,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
ořech muškátový,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.