Jemný zapékaný chřest
Ač se to na první pohled nemusí zdát, chřest můžeme připravit na mnoho způsobů. Zapékaný zelený chřest s bešamelem, posypaný parmazánem, využijete nejen jako obědové jídlo, ale také jako slavnostní předkrm.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Moje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Dědova kulajda
Přidáno před 6 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 17 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 13 minutami
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 20 minutami
Klobásky v zelí
misula29 před 23 minutami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Sahula před 46 minutami
Havajský salát s japonským původem Poke bowl
Lucie1001 před 54 minutami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 1 hodinou
Slaný koláč s jablky, nivou a ořechy
veronika_straka před 1 hodinou
Polévka z bedel
Brand65 před 2 hodinami
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 6 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 6 hodinami
Suroviny:
chřest zelený,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
ořech muškátový,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.