Jemný zapékaný chřest
Ač se to na první pohled nemusí zdát, chřest můžeme připravit na mnoho způsobů. Zapékaný zelený chřest s bešamelem, posypaný parmazánem, využijete nejen jako obědové jídlo, ale také jako slavnostní předkrm.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Moje poznámka
Jemný zapékaný chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmX8
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 7 minutami
Bílý chléb
Petulice před 18 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 2 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 2 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 4 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 4 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 5 hodinami
Suroviny:
chřest zelený,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
ořech muškátový,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.