Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená kedlubna - nízkosacharidová strava pro diabetiky

Dušená kedlubna je lehké, chutné a výživné jídlo ideální pro nízkosacharidovou stravu. Díky nízkému obsahu cukrů a vysokému podílu vlákniny je skvělou volbou pro diabetiky i všechny, kdo hledají zdravou alternativu ke klasickým přílohám.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na rozehřátou pánev dáme nakrájenou cibuli se slaninou a orestujeme. Krok 2: Přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu, máslo, opepříme a osolíme. Restujeme doměkka. Krok 3: Přendáme na talíř a do pánve vyklepne 2 vejce a osolíme je. Krok 4: Hotové přendáme na talíř a podáváme se zeleninovým salátem.

TIP: Kedlubny - nejlepší recepty

Zveřejněno 12. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená kedlubna - nízkosacharidová strava pro diabetiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNrm6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušená kedlubna - nízkosacharidová strava pro diabetiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNrm6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, slanina anglická, kedlubna, máslo, vejce, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu