Jahodovo-rybízový džem
Uchovejte si chuť léta do chladných zimních dní v podobě příjemně sladkokyselého jahodovo-rybízového džemu. Upotřebíte tak svoji úrodu ze zahrádky. Džem se skvěle hodí na pečivo, do jogurtu i jako náplň do dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-rybízový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmNG
Moje poznámka
Jahodovo-rybízový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmNG
Nejnovější recepty
Vepřové kostky po Znojemsku
Přidáno před 34 minutami
Plněná sekaná z plecka
Přidáno před 46 minutami
Mramorové šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
Těstovinový salát letní
Přidáno před 1 hodinou
Křehký ořechový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Svíčková podle tatínka
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s fazolemi
monyss před 1 hodinou
Kuře na paprice asi trochu jinak
fugarka před 2 hodinami
Česnečka II
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
PetraStenzel před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaK. před 5 hodinami
Mramorová bábovka s marmeládou
jurcova1990 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Stokynka před 6 hodinami
Špagety à la carbonara
Ajkad před 6 hodinami
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Diesel před 7 hodinami
Cuketový perník
lunav1 před 8 hodinami
Suroviny:
jahody,
rybíz červený,
cukr krupice,
gelfix
Komentáře (1)