Jahodovo-rybízový džem
Uchovejte si chuť léta do chladných zimních dní v podobě příjemně sladkokyselého jahodovo-rybízového džemu. Upotřebíte tak svoji úrodu ze zahrádky. Džem se skvěle hodí na pečivo, do jogurtu i jako náplň do dezertů.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-rybízový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmNG
Moje poznámka
Jahodovo-rybízový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrmNG
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 6 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 6 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová babeta
Dantes30 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 3 hodinami
Bramboračka
Yrian před 3 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 5 hodinami
Karbanátky
Bomber před 6 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 6 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 6 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 8 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 8 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 9 hodinami
Suroviny:
jahody,
rybíz červený,
cukr krupice,
gelfix
Komentáře (1)