Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Chléb ze špaldové mouky připravíte snadno pomocí sušeného droždí. Není třeba dlouhého hnětení, stačí propojit suroviny a nechat vykynout. S přídavkem sušené smažené cibulky bude čerstvě upečený bochník doslova neodolatelný!
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn4A
Moje poznámka
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn4A
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 17 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 10 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 11 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 11 hodinami
Suroviny:
mouka špaldová hladká,
droždí sušené,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
voda,
tymián sušený,
sušená bazalka,
cibule sušená smažená
Komentáře (6)