Švestková zavařenina s čokoládou Margot
K letním měsícům také neodmyslitelně patří zavařování přebytků ze zahrádky. Uchovejte si chuť švestek i do zimy a připravte perfektní zavařeninu s čokoládou Margot. Perfektně chutná nejen v moučnících, ale také v palačinkách.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx67k
Moje poznámka
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx67k
Nejnovější recepty
Výpečky se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 12 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 12 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 6 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 6 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 6 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 7 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 7 hodinami
Utopenci
magdalenka před 7 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 7 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 7 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 7 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 7 hodinami
Suroviny:
švestky,
čokoláda margot,
kakao,
citron bio,
želírovací přípravek,
cukr
Komentáře (1)