Lilek plněný uzeným
Lilek patří k zajímavým druhům zeleniny, ke které někteří nemají tak blízko. Zemitou chuť lilku tentokrát doplníme směsí s uzeným masem. Tou naplníme mistku vzniklou po vydlabání lilku a zapečeme. Sýrová krusta skvěle doplní chuť pokrmu.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek plněný uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR5Lv
Moje poznámka
Lilek plněný uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR5Lv
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 14 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 21 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 22 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 23 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 23 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 9 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 9 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 9 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 10 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 11 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 12 hodinami
Uherská pěna
Daami před 13 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 14 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 14 hodinami
Suroviny:
lilek,
česnek,
olej,
cibule,
maso uzené,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
sýr tvrdý,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.