Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Fenykl není v našich kuchyních příliš často využívanou zeleninou. Pokud mu ale dáte šanci, určitě nebudete litovat. Jeho chuť je osvěžující s lehkým aromatem po anýzu. Restováním se jeho chuť zjemní a zesládne. S cuketou a rajčátky chutná úžasně.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o287B
Moje poznámka
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o287B
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 9 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 1 minutou
Krémová pórková polévka
TondaS před 47 minutami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 1 hodinou
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 2 hodinami
Domácí pizza
ne.honzula12 před 2 hodinami
Suroviny:
fenykl,
cuketa,
cibule,
rajče cherry,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
pasta rajčatová,
cukr krupice,
voda
Komentáře (2)